Retourneren

Garantie bij Baby & Tienerstore Dinkey Winkey
De garantie geldt naast de wettelijke rechten.

Zichttermijn

Tevens heeft u bij Baby & Tienerstore Dinkey Winkey een zichttermijn van veertien dagen. Dit houdt in dat u de koopovereenkomst zonder opgaaf van reden kunt ontbinden gedurende deze veertien dagen. Let u hierbij wel op het feit dat u de originele verpakking redelijkerwijs indien mogelijk geheel dient te zijn.

Retour zenden van een product

U kunt om verschillende redenen een product terug willen sturen naar ons. Dit is geen probleem. Bij iedere zending die wij versturen, wordt een retourformulier toegevoegd. Op dit formulier kunt u de reden van retourneren aangeven. Omdat deze redenen kunnen variëren, zullen de consequenties en procedures ook variëren. Hieronder zullen we enkele situaties verklaren. (Een reden is overigens niet verplicht. Ook zonder reden zullen wij de betreffende maatregel uitvoeren). U kunt het product gedurende een periode van veertien dagen terugsturen. Indien u dat aangeeft zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten bij aankoop) terugstorten. Wanneer u het product wilt retour sturen, altijd eerst per e-mail aanmelden. Anders zijn de verzendkosten helaas voor uw eigen rekening. Retouren kunnen alleen rechtstreek naar het adres van de winkel gestuurd worden, niet naar een afhaalpunt.

U heeft een verkeerd of beschadigd product ontvangen

Dit is ten gevolge van onze fout. Wij zullen u kosteloos het goede product doen toekomen, en zullen tevens het verkeerd geleverde product kosteloos laten afhalen. Mocht u ervoor kiezen om na levering van het verkeerde of beschadigde product van de bestelling af te zien, zullen wij enkel het verkeerd of beschadigd geleverde product kosteloos bij u afhalen en u vervolgens het geld terugstorten (inclusief de door u betaalde verzendkosten). Het terugsturen dient wel binnen veertien dagen na ontvangst bij ons te worden gedaan. Bij baby-, tienerkamers en boxen dient u het product niet direct terug te sturen. Hiervoor dient u eerst even contact met onze service afdeling op te nemen via info@dinkeywinkey.nl. Dit omdat deze producten niet met een pakketdienst worden geleverd en dus ook niet met een pakketdienst kunnen worden teruggestuurd. Ook bij deze producten geldt dat de eventuele kosten die hiermee gemoeid gaan voor onze rekening zijn en zult u te allen tijde binnen 14 dagen teruggestort krijgen.

U heeft het goede product ontvangen, maar het voldoet niet aan uw verwachting

In deze situatie kunt u zich beroepen op het zichttermijn van veertien dagen en kunt u het product naar ons retourneren. Dit retourneren is op uw risico, en eventuele kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn tevens voor uw rekening. Overigens kunt u het product ook altijd terugbrengen in onze winkel. Bij baby-, tienerkamers en boxen dient u het product niet direct terug te sturen. Hiervoor dient u eerst even contact met onze service afdeling op te nemen via info@dinkeywinkey.nl. Dit omdat deze producten niet met een pakketdienst worden geleverd en dus ook niet met een pakketdienst kunnen worden teruggestuurd. Ook bij deze producten geldt dat de eventuele kosten die hiermee gemoeid gaan voor uw rekening zijn. Tevens is het zo dat bij deze groep producten de verpakking onbeschadigd dient te zijn.

Tips

  • Stuurt u nooit zomaar een product terug zonder retourformulier. Wij kunnen dan niet achterhalen van wie het product afkomstig is.
  • Ongefrankeerde of onder rembours opgestuurde pakketten worden wel door ons aangenomen, maar deze kosten worden vervolgens aan u doorberekend.
  • Wij vragen u om te zorgen voor een goede omverpakking óm de originele doos heen, zodat de originele doos zo ongeschonden mogelijk bij ons aankomt.

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: Dinkey Winkey Baby & Tiener
Lange Baan 27C, 8331 LW Steenwijk
info@dinkeywinkey.nl

Wij delen u hierbij mede, dat wij onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*
de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,
herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Ordernummer]

[Reden van retour]

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

U kunt ook het retourformulier hier downloaden als PDF of als DOC

Andere servicevraag of klacht?

Mocht u met een garantie of retourprobleem zitten en staat deze niet uitgelegd hierboven dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze service afdeling. Wij streven ernaar uw vraag/klacht binnen twee werkdagen te beantwoorden. Ook wanneer de klacht geen betrekking heeft op een product maar op de service en/of dienstverlening kunt u contact opnemen met de serviceafdeling:
Email: info@dinkeywinkey.nl
Telefoon: 0521-345374

Copyright © 2017 Nedfinity All rights reserved. - designed & created by Nedfinity