Verzendkosten

Betaalmethode

Afrekenen is mogelijk via de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Afterpay achteraf betalen Nederland uitleg
  • Afterpay achteraf betalen België uitleg
  • Bancontact / Mister Cash
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • V-Pay
  • PayPal
  • overboeking

Verzendkosten Nederland en België

Bij artikelen die als standaard pakket(en) kunnen worden verzonden bedragen de verzendkosten € 3,99. Voor onze kleine artikelen die door de brievenbus passen geldt regelmatig een lager tarief of is de verzending zelfs gratis. Is het totaalbedrag hoger dan € 40,00 dan brengen wij sowieso geen verzendkosten in rekening. Als u twijfelt welke verzendkosten bij u bestelling worden gerekend kunt u altijd rechts boven in het menu op de winkelwagen klikken. Hier vindt u naast het overzicht van de bestelde artikelen direct de bijbehorende verzendkosten.

Verzendkosten buitenland

Neemt u alstublieft contact met ons op en wij zullen de verzendkosten voor u bepalen.

Verzendtermijn

Wij streven er naar artikelen die voor 15:00 besteld zijn de volgende werkdag bij u te laten bezorgen. (Grote) meubelen waar geen voorraadindicatie bij vermeld staat kunnen een iets langere levertijd hebben. Wij maken in dat geval apart een bezorgafspraak met u.

Meer informatie

Uw artikelen online bestellen en afhalen in onze winkel is uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk kunt u ook altijd ons een bericht via het contactformulier sturen mocht u nog vragen hebben. Wij helpen u graag!

AfterPay – Achteraf betalen Nederland

AfterPay voert voor Dinkey Winkey het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Dinkey Winkey betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay (opent in nieuw tabblad) website.

AfterPay – Achteraf betalen België

AfterPay voert voor Dinkey Winkey het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay (opent in nieuw tabblad).

Copyright © 2017 Nedfinity All rights reserved. - designed & created by Nedfinity