gasveer/gaslift 120N klep of deur

€ 12,99
Op voorraad
SKU
PD-G0120-N02

Gasdrukveer 120 Newton voor open laten staan klep of deur. Drukveer universeel toepasbaar, bijvoorbeeld geschikt voor speelgoed-, deken- en opbergkist. lees meer

Gasdrukveer 120N voor klep of deur.
Gasdrukveer/gaslift voor het open laten staan van bijvoorbeeld een klep van speelgoedkist en het relatief zwaar laten sluiten voor kinderen zodat deze niet hun vingers kunnen bezeren. Het andere grote voordeel is dat de klep dan een stuk rustiger sluit in plaats van met een harde onaangename klap.

eenvoudige montage Gemakkelijk te monteren een voor de meeste deksels is één drukveer genoeg. Op de derde afbeelding is het resultaat te zien van berekeningen waarbij de klep 75 graden blijft open staan bij welke lengte en gewicht.
Ook een kleinere of grotere stand is mogelijk, zelfs een hoek van meer dan 90 graden. De drukveer wordt met een bracket aan de klep gemonteerd. Voor zowel montage van de gaslift aan zijkant van een holle klep als op onderkant van de klep is een bracket meegeleverd. Deze twee brackets, te zien op de laatste afbeelding leveren wij beide mee, evenals de ronde bracket voor de binnenkant van de kist of kast.

gasdruk
De gaslift doet pas zijn werk zodra deze is gemonteerd. Even met de hand indrukken om te proberen is door de gasdruk niet mogelijk. De gaslift wordt dus in uitstaande stand geleverd en gemonteerd. Dit kan ook niet anders aangezien montage met de klep dicht wel erg lastig is.

Professionele kwaliteit gaslift voor een lage prijs!
Een ander alternatief is bijvoorbeeld een klepscharnier met rem.


specificaties:
  • model: gasdrukveer/gaslift
  • kleur: zilver, metaal
  • kracht: 120 Newton
  • inhoud: gasdrukveer, 3 brackets, schroeven
Schrijf je eigen review
Je reviewed:gasveer/gaslift 120N klep of deur
Jouw rating
Copyright © 2017 Nedfinity All rights reserved. - designed & created by Nedfinity